Оцінка якості хутра і хутряних виробів на ринку України - Несміянова, Марія Валеріївна; Григоренко, Інна Василівна (My University, 2014)
В першу чергу при оцінці якості хутра потрібно дослідити показники маркування та перевірити їх на відповідність з сертифікатом якості або відповідності. First of all, in assessing the quality of fur you want to explore the performance labeling and test them for compliance with the certificate of quality or conformity.
Keywords: хутряні вироби; оцінка якості; хутро; quality assessment; fur; кафедра експертизи харчових продуктів