Скорик, Костянтин Дмитрович2018-10-032018-10-032008Скорик К.Д. Визначення чистоти нормальної меляси при оптимізації переробки цукрових буряків різної якості / К. Д. Скорик // Матеріали науково-технічного семінару «Качество сахарной свеклы урожая 2008 года. Пути обеспечения эффективной переработки свеклы и повышения качества готовой продукции».- К.: АОЗТ «Кристалл», 2008.- С.48-50.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28262Показана необхідність визначення чистоти нормальної меляси для оптимізації переробки цукрових буряків різної якості. Робота кристалізаційного відділення заводу вважається задовільною, якщо різниця між чистотою заводської і нормальної меляси не перевищує 1,1%. Наведені методи аналізів для визначення чистоти нормальної меляси. It was shown necessity of standard molasses purity determination for optimization of processing of sugar beet of different quality. Operation of sugar house of a sugar factory is satisfactory if difference between purity of standard and factory molasses is less than 1.1%. Methods of analysis are presented for determination of standard molasses purity.uk-UKнормальна мелясав’язкість утфелючистотасухі речовиниметоди аналізівstandard molassesmassecuite viscositypuritydry substancesanalysis methodsВизначення чистоти нормальної меляси при оптимізації переробки цукрових буряків різної якостіArticle