Нове покоління гібридів цукрових буряків Sesvanderhave - Іоніцой, Юрій Семенович; Ременюк, Ю. О. (My University, 2016)
Компанія Sesvanderhave відома своїми високопродуктивними гібридами цукрових буряків. Щорічно вітчизняний ринок споживає майже двісті тисяч посівних одиниць насіння цукрових буряків селекції Sesvanderhave. Лідерські позиції зумовлені продуктивною генетикою рослин цукрових буряків. The Sesvanderhave company is known by the highly productive hybrids of sugar beet. Annually a domestic market consumes two hundred thousand sowing units of seeds of sugar beet of the Sesvanderhave selection almost. Leader positions are conditioned by productive genetics of plants of sugar beet.
Keywords: гібриди цукрових буряків; hybrids of sugar beet; посівні одиниці; sowing units of seeds