Прикладні аспекти туристичного краєзнавства у розвитку інноваційних форм туризму в Україні - Верес, Катерина Олександрівна (My University, 2012)
Сьогоденний попит на туристичному ринку вимагає переорієнтації туристичного краєзнавства до прикладного напрямку. Саме за допомогою дослідження туристичного краєзнавства можлива розробка інноваційних напрямків туризму в Україні. The current demand for tourist market requires a reorientation of tourism to local lore Applied direction. It is through the study of local history tour possible development of innovative directions of tourism in Ukraine.
Keywords: краєзнавство; Україна; local history; Ukraine; кафедра туристичного та готельного бізнесу