Гончаров, Георгій ІвановичСтрашинський, Ігор Мирославович2013-11-192013-11-192012Гончаров, Г. І. Розширення асортименту напівфабрикатів з добавками рослинного походження. / Г. І. Гончаров, І. М. Страшинський // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22–23 березня 2012 р. — Київ : НУХТ, 2012. — С. 14.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11472Основною метою м’ясної галузі є задоволення потреб населення у високоякісних м’ясних продуктах, розширення асортименту продукції, впровадження ресурсозберігаючих технологій, спрямованих на здешевлення продукції та вирішення проблеми збалансованого харчування людини. З метою розширення асортименту м’ясних виробів, а саме заморожених напівфабрикатів в роботі представлена розробка продукту з використанням добавок рослинного і тваринного походження. The main purpose of the meat industry is to meet the needs for high quality meat products, expansion of the product range, the introduction of resource-saving technologies designed to reduce the cost of production and the problem of balanced nutrition. In order to expand the range of meat products, such as frozen food in work presents the development of a product using supplements of plant and animal origin.otherдобавки рослинного і тваринного походженнябілковмісні ресурсихарчові добавкиherbal and animal supplementsprotein resourcesfood supplementsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівРозширення асортименту напівфабрикатів з добавками рослинного походженняOther