Особливості використання цільнозернового пшеничного борошна в технології продуктів оздоровчого призначення - Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна; Миколів, Іван Михайлович (My University, 2019)
Наведено переваги використання продуктів з цільнозернового борошна в раціонах харчування. Проаналізовано різні види цільнозернового пшеничного борошна, що представлені на ринку України.The advantages of using wholemeal flour products in diets are given. Different types of whole wheat flour presented on the Ukrainian market are analyzed.
Keywords: цільзернове пшеничне борошно; показники якості борошна; оздоровчі продукти; раціональне харчування; whole wheat flour; flour quality indicators; health products; nutrition; ‎кафедра технологічного обладнання та комп′ютерних технологій проектування‎; кафедра технології оздоровчих продуктів