Федоренко (Миколів), Тетяна ІванівнаМиколів, Іван Михайлович2020-06-222020-06-222019Федоренко, Т. І. Особливості використання цільнозернового пшеничного борошна в технології продуктів оздоровчого призначення / Т. І. Федоренко, І. М. Миколів // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. - С. 38-40.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31568Наведено переваги використання продуктів з цільнозернового борошна в раціонах харчування. Проаналізовано різні види цільнозернового пшеничного борошна, що представлені на ринку України.The advantages of using wholemeal flour products in diets are given. Different types of whole wheat flour presented on the Ukrainian market are analyzed.цільзернове пшеничне борошнопоказники якості борошнаоздоровчі продуктираціональне харчуванняwhole wheat flourflour quality indicatorshealth productsnutrition‎кафедра технологічного обладнання та комп′ютерних технологій проектування‎кафедра технології оздоровчих продуктівОсобливості використання цільнозернового пшеничного борошна в технології продуктів оздоровчого призначенняThesis