Основи будівництва в галузі. Основи промислового будівництва та санітарної техніки - Євтушенко, Ольга Володимирівна (My University, 2011)
У методичних рекомендаціях наведено основні теоретичні питання кусів дисциплін: “Основи будівництва в галузі”, “Основи промислового будівництва та санітарної техніки” та схеми до графічної частини контрольної роботи зі зразками її виконання. Завдання контрольної роботи передбачає проектування промислової будівлі, яка складається з двох прибудованих цехів – багатоповерхового і одноповерхового. Наведено схеми планів і розрізів будівель.
Keywords: промиcлова будівля; конструктивна схема; уніфікація; типізація; вікно; ліфт; industrial building; structural chart; standardization; typification; window; elevator; structural element; кафедра екології та екоменеджменту