Кудрявець, Євген ВалентиновичКрасінько, Вікторія ОлегівнаЛомберг, Маргарита Леонідівна2014-11-182014-11-182014Кудрявець, Є. В. Підбір оптимальних умов культивування вищих базидіальних грибів / Є. В. Кудрявець, В. О. Красінько, М. Л. Ломберг // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 482.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18413Упродовж усієї історії існування людства вищі базидіальні гриби, як і рослини, були традиційним продуктом харчування та засобом лікування різних захворювань. Багатьом видам грибів притаманні цінні харчові та лікувальні властивості. На протяжении всей истории существования человечества высшие базидиальных грибы, как и растения, были традиционным продуктом питания и средством лечения различных заболеваний. Многим видам грибов присущи ценные пищевые и лечебные свойства. Throughout the history of mankind higher basidiomycetes as plants, had a traditional meal and treatment for various diseases. Many species of fungi characterized valuable nutritional and medicinal properties.otherкультивуваннягрибиоптимальні умовиcultivationmushroomsoptimal conditionsкафедра біотехнології і мікробіологіїПідбір оптимальних умов культивування вищих базидіальних грибівOther