Підбір оптимальних умов культивування вищих базидіальних грибів - Кудрявець, Євген Валентинович; Красінько, Вікторія Олегівна; Ломберг, Маргарита Леонідівна (My University, 2014)
Упродовж усієї історії існування людства вищі базидіальні гриби, як і рослини, були традиційним продуктом харчування та засобом лікування різних захворювань. Багатьом видам грибів притаманні цінні харчові та лікувальні властивості. На протяжении всей истории существования человечества высшие базидиальных грибы, как и растения, были традиционным продуктом питания и средством лечения различных заболеваний. Многим видам грибов присущи ценные пищевые и лечебные свойства. Throughout the history of mankind higher basidiomycetes as plants, had a traditional meal and treatment for various diseases. Many species of fungi characterized valuable nutritional and medicinal properties.
Keywords: культивування; гриби; оптимальні умови; cultivation; mushrooms; optimal conditions; кафедра біотехнології і мікробіології