Бахмач, Володимир ОлександровичВовкодав (Обізюк), Наталія ІванівнаМанк, Валерій Веніамінович2013-12-102013-12-102013Бахмач, В. О. Удосконалення технології майонезів з використанням компаунду "СТАБІЛЕКС" / В. О. Бахмач, Н. І. Вовкодав, В. В. Манк // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20-21 березня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 151.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11927Встановлено оптимальні умови введення добавки "СТАБІЛЕКС" у виготовленні майонезів. The optimal terms of introduction of addition of "STABILEX" are set in making of mayonnaises.стабільністьв'язкістьмайонез"СТАБІЛЕКС"stabilityviscositymayonnaises"STABILEX"кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекикафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівУдосконалення технології майонезів з використанням компаунду "СТАБІЛЕКС"Thesis