Удосконалення технології майонезів з використанням компаунду "СТАБІЛЕКС" - Бахмач, Володимир Олександрович; Вовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна; Манк, Валерій Веніамінович (My University, 2013)
Встановлено оптимальні умови введення добавки "СТАБІЛЕКС" у виготовленні майонезів. The optimal terms of introduction of addition of "STABILEX" are set in making of mayonnaises.
Keywords: стабільність; в'язкість; майонез; stability; viscosity; mayonnaises; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів