Аналіз сучасних платформ дистанційного навчання - Борисовська, Юлія Олександрівна; Козлова, Ольга Станіславівна; Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна (My University, 2010)
В роботі представлений аналіз сучасних платформ дистанційного навчання. Визначені можливості та недоліки методів і технологій, що використовуються при розробці комп’ютерних засобів представлення знань. The analysis of modern platforms of the controlled from distance educating is in-process presented. Possibilities are certain that lacks of the methods and technologies, used for development of computer facilities of representation of knowledge.
Keywords: платформа; система дистанційного навчання; система з відкритим кодом; інструмент роботи з навчальним курсом; стандарт; platform; standard; controlled from distance departmental teaching; system with an open code; instrument of work with an educational course; кафедра економіки праці та менеджменту