Право інтелектуальної власності на географічне зазначення - Нікітіна, Ірина Всеволодівна (My University, 2014)
Навчальний посібник підготовлено колективом викладачів Національної академії внутрішніх справ на ВНЗ "Національна академія управління" відповідно до нової програми курсу "Актуальні проблеми права інтелектуальної власності" для юридичних вузів та містить двадцять тем, які чітко та послідовно визначають основні положення законодавства України про інтелектуальну власність. Зручність та системність посібника дозволить використати його при підготовці до семінарських та практичних занять, складання заліків та іспитів. Manual prepared staff of teachers of the National Academy of Internal Affairs in Universities' National Academy of Management "under the new course program" Actual problems of intellectual property rights "for law schools and contains twenty themes that clearly and consistently determine the basic provisions of the law of Ukraine on intellectual property. Convenience and systematic guide will use it in preparation for the seminars and workshops, preparation of tests and examinations.
Keywords: інтелектуальна власність; авторське право; комерційна таємниця; охорона права інтелектуальної власності; copyright; intellectual property; trade secret; protection of intellectual property rights; кафедра гуманітарних дисциплін