Ковальчук, Володимир ПетровичЧехун, Марина ГригорівнаОлійник, Світлана Іванівна2024-05-152024-05-152023Ковальчук, В. П. Вимоги до статистичного опрацювання результатів органолептичних досліджень спиртних напоїв / В. П. Ковальчук, М. Г. Чехун, С. І. Олійник // Сучасні аспекти виробництва спирту та алкогольних напоїв : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12–13 грудня 2023 р. – Київ : ДНУ УкрНДІспиртбіопрод, 2023. – С. 27–29.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43129Для статистичного опрацювання результатів органолептичних досліджень спиртних напоїв використовують адекватні статистичні методи розходження, щкал та категорій, аналітичні та описовіFor the statistical processing of the results of organoleptic studies of alcoholic beverages, adequate statistical methods of differentiation, scalar and categories, analytical and descriptive are usedukлікеро-горілчане виробництвоliquor-vodka productionалкогольні напоїalcohol drinksметоди оцінюванняevaluation methodsстатистичне опрацюванняstatistical processingcенсорне дослідженняsensory researchкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВимоги до статистичного опрацювання результатів органолептичних досліджень спиртних напоївAbstracthttps://orcid.org/0000-0003-4127-8247