Вимоги до статистичного опрацювання результатів органолептичних досліджень спиртних напоїв - Ковальчук, Володимир Петрович; Чехун, Марина Григорівна; Олійник, Світлана Іванівна (My University, 2023)
Для статистичного опрацювання результатів органолептичних досліджень спиртних напоїв використовують адекватні статистичні методи розходження, щкал та категорій, аналітичні та описові

For the statistical processing of the results of organoleptic studies of alcoholic beverages, adequate statistical methods of differentiation, scalar and categories, analytical and descriptive are used
Keywords: лікеро-горілчане виробництво; liquor-vodka production; алкогольні напої; alcohol drinks; методи оцінювання; evaluation methods; статистичне опрацювання; statistical processing; cенсорне дослідження; sensory research; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства