Аналітична інформація як підґрунтя прийняття управлінських рішень в сучасних умовах ведення бізнесу - Якимчук, Тетяна Володимирівна (My University, 2018)
Розглянуто сутність аналітичної інформації, її структурні елементи та її значимість для прийняття управлінських рішень. Визначено працівників організацій, які займаються аналізом. The essence of analytical information, its structural elements and its significance for making managerial decisions are considered. Employees of organizations engaged in analysis have been identified.
Keywords: бізнес-аналітик; консультант; управлінські рішення; кафедра економіки праці та менеджменту