Науменко, Ксенія АндріївнаФролова, Наталія ЕпінетівнаЧепель, Наталія ВасилівнаУсенко, Віталій Олександрович2015-12-162015-12-162012Фітоконцентрати оздоровчого призначення / К. А. Науменко, Н. Е. Фролова, Н. В. Чепель, В. О. Усенко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29-30 жовтня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – С. 215-217.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21999До актуальних проблем харчової промисловості слід віднести розширення асортименту продукції з використанням вітчизняної рослинної сировини, в тому числі плодово-ягідної, пряно-ароматичної та лікарської; збільшення частки напоїв лікувально-профілактичного призначення; організацію промислового виробництва концентратів напоїв з натуральної сировини із заданим складом і підвищеними біологічними властивостями. By pressing problems of the food industry include expanding the range of products using native plant material, including fruits and berries, aromatic and medicinal; increasing the share drinks preventive purposes; Industrial Engineering drinks concentrates from natural raw materials with a given composition and enhanced biological properties.кафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології оздоровчих продуктівкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваоздоровчі продуктинапоїфітоконцентратиwellness productsbeveragesphytoconcentratesФітоконцентрати оздоровчого призначенняOther