Фітоконцентрати оздоровчого призначення - Науменко, Ксенія Андріївна; Фролова, Наталія Епінетівна; Чепель, Наталія Василівна; Усенко, Віталій Олександрович (My University, 2012)
До актуальних проблем харчової промисловості слід віднести розширення асортименту продукції з використанням вітчизняної рослинної сировини, в тому числі плодово-ягідної, пряно-ароматичної та лікарської; збільшення частки напоїв лікувально-профілактичного призначення; організацію промислового виробництва концентратів напоїв з натуральної сировини із заданим складом і підвищеними біологічними властивостями. By pressing problems of the food industry include expanding the range of products using native plant material, including fruits and berries, aromatic and medicinal; increasing the share drinks preventive purposes; Industrial Engineering drinks concentrates from natural raw materials with a given composition and enhanced biological properties.
Keywords: кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра технології оздоровчих продуктів; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; оздоровчі продукти; напої; фітоконцентрати; wellness products; beverages; phytoconcentrates