Беседа, Сергій ДмитровичШтефан, Євгеній ВасильовичТаран, Віталій Михайлович2013-03-262013-03-262007Беседа, С. Д. Використання інформаційних технологій проектування для визначення параметрів транспортування нехарчової м'ясної сировини / С. Д. Беседа, Є. В. Штефан, В. М. Таран // Інноваційні технології проблеми якості та безпеки сировини та готової продукції у м'ясній та молочній промисловості : Міжнародна науково-технічна конф., 27-28 листопада 2007 р. : тези доповідей. – 2007. - С. 147-148.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7066У межах інформаційної технології проектування машин і апаратів харчових виробництв розроблено схему визначення впливу конструктивних параметрів дифузора пристрою, що нагнітає нехарчову м’ясну сировину до транспортного трубопроводу, на закономірності руху м’ясо-кісткової суміші. Within information technology design of machines and devices for food industry developed a scheme to study the influence of structural parameters diffuser device that blows nonfood raw meat to the transport pipeline on the movement of meat and bone mixtures.otherнехарчова м’ясна сировинатрубопровідтиск- переміщенням’ясо-кісткова сумішnon-food raw meatpipelinepressure-movingmeat-and-bone mixtureкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвВикористання інформаційних технологій проектування для визначення параметрів транспортування нехарчової м'ясної сировиниThesis