Методика обработки сортировки активными углями на модельной установке в ликероводочном производстве - Кузьмин, Олег Владимирович (My University, 2008)
Побудова експериментального стенду, для можливого моделювання процесу адсорбції водно-спиртової суміші на активному вугіллі. Construction of an experimental stand, for possible modeling of the process of adsorption of a water-alcohol mixture on active coal.
Keywords: адсорбція; водно-спиртова суміш; активне вугілля; modeling; adsorption; water- alcohol mixture; active coal; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції