Аспекти державного будівництва та самоврядування в контексті конституційної реформи в Україні - Пилипенко, Олександр Євгенійович (My University, 2011)
Доповідь присвячена дослідженню основних аспектів державного будівництва та самоврядування в контексті конституційної реформи в Україні. The report is devoted to research key aspects of state-building and governance in the context of constitutional reform in Ukraine
Keywords: державні інститути; органи місцевого самоврядування; конституція україни; конституційна реформа; державна політика; state institutions; local governments; constitution of ukraine; constitutional reform; public policy; кафедра гуманітарних дисциплін