Умови мінімізації використання харчових добавок у технології м'ясних та м'ясомістких продуктів - Іванов, Сергій Віталійович; Пасічний, Василь Миколайович (My University, 2012)
Сучасна класифікація продуктів тваринного походження регламентує якість м'ясних і м'ясомістких продуктів відповідно до стандартизованих обмежень щодо використання м'ясної і не м'ясної сировини. Modern classification of animal origin regulates the quality of m'yasomistkyh meat and products according to standardized restrictions the use of meat and raw meat.
Keywords: ковбасні вироби; хімічний склад продуктів; продукти тваринного походження; харчова цінність; sausages; chemical composition of the products; animal products; nutritional value; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; кафедра експертизи харчових продуктів