Іванов, Сергій ВіталійовичПасічний, Василь Миколайович2013-11-052013-11-052012Іванов, С. В. Умови мінімізації використання харчових добавок у технології м'ясних та м'ясомістких продуктів / С. В. Іванов, В. М. Пасічний // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : Міжнародна науково-технічна конференція, 22-23 березня 2012 р. - К. : НУХТ. -2012. – С. 18-19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10971Сучасна класифікація продуктів тваринного походження регламентує якість м'ясних і м'ясомістких продуктів відповідно до стандартизованих обмежень щодо використання м'ясної і не м'ясної сировини. Modern classification of animal origin regulates the quality of m'yasomistkyh meat and products according to standardized restrictions the use of meat and raw meat.otherковбасні виробихімічний склад продуктівпродукти тваринного походженняхарчова цінністьsausageschemical composition of the productsanimal productsnutritional valueкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівкафедра експертизи харчових продуктівУмови мінімізації використання харчових добавок у технології м'ясних та м'ясомістких продуктівOther