Трансформації корпоративних структур в процесі розбудови національної ринковості - Березянко, Тамара Володимирівна (My University, 2010)
Обрання концепції розвитку в значній мірі залежить від політичної волі та притаманної системи державного управління. Розвиток структури власності вимагає адекватного розвитку організаційної конструкції підприємства і не тільки методом виділення дочірніх та пов'язаних підприємств: тобто використання методу реорганізації, а і в контексті забезпечення найбільш сприятливої для виконання поставлених завдань побудови. Часто виникає бажання перескочити через еволюційний етап розвитку штучним чином і майже миттєво отримати вигоди та винагороди наступного щабла розвитку. Нажаль без відповідної трансформації зовнішніх бізнес-умов це призводить лише до понаднормованих витрат на оргрозвиток, оскільки впровадження форми ще не забезпечує автоматично змістовну якість. The political chouse has a preferention in proscesies of building of market transformation. The transformation of stracture of оwnership needs a adecvation of eterprise organisation. In a resalt we have a needs of transformation bisness environment
Keywords: корпоративний сектор; market transformation; державне регулювання розвитку ринку; transformation of structure; організаційна структура; transformation business environment; кафедра економіки праці та менеджменту