Особливості кристалізації глюкози - Грабовська, Олена Вячеславівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна (My University, 2003)
Наведено результати досліджень впливу надлишкової концентрації пересичених глюкозних розчинів на швидкість її кристалізації. The results of researches of influence of overconcentration of peresyschennykh glyukoznykh solutions are resulted on speed of its crystallization.
Keywords: глюкоза; швидкість кристалізації; надлишкове пересичення; надлишкова концентрація; glucose; speed of crystallization; surplus satiety; overconcentration; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; кафедра технології цукру і підготовки води