Грабовська, Олена ВячеславівнаШтангеєва, Надія ІванівнаСабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна2014-04-222014-04-222003Грабовська, О. В. Особливості кристалізації глюкози / О. В. Грабовська, Н. І. Штангеєва, Н. І. Сабадаш // Цукор України – 2003. – № 3. – С. 23-24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14100Наведено результати досліджень впливу надлишкової концентрації пересичених глюкозних розчинів на швидкість її кристалізації. The results of researches of influence of overconcentration of peresyschennykh glyukoznykh solutions are resulted on speed of its crystallization.otherглюкозашвидкість кристалізаціїнадлишкове пересиченнянадлишкова концентраціяglucosespeed of crystallizationsurplus satietyoverconcentrationкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології цукру і підготовки водиОсобливості кристалізації глюкозиArticle