Проблеми розвитку сільського туризму в Україні в умовах кризи - Дарчук, Вероніка Геннадіївна (My University, 2015)
У роботі обґрунтовано проблеми розвитку сільського туризму України в умовах кризи, систематизовано їх за основними групами: гальмування соціально-економічного розвитку регіону, гальмування розвитку туристичної галузі в цілому, гальмування розвитку сільського туризму в Україні та її регіонах. In-process argumentation problem of development of rural tourism of Ukraine in the conditions of crisis, they are systematized after basic groups: braking of socio-economic development of region, braking of development of tourist industry on the whole, braking of development of rural tourism in Ukraine and its regions.
Keywords: сільський туризм; класифікація проблем; classification of problems; rural tourism; кафедра туристичного та готельного бізнесу