АСКОЕ промислових підприємств - Мовчан, Ігор; Чорний, Юрій Адамович (My University, 2014)
Окрім існуючих в енергетиці України проблем, пов'язаних з дорожчанням енергоресурсів, а також з великими наднормативними втратами електроенергії, існує важлива проблема, а саме - нерівномірність добових графіків навантаження по регіонах. Виникла необхідність у вжитті заходів, сприяючих вирівнюванню цих графіків. Рішення цих проблем є актуальними в нашій країні і по всьому світу. In addition to existing in Ukraine energy problems associated with the rise in energy and with large excess energy losses, there is an important issue - namely, the uneven daily load demand by region. There was a need to take measures favoring equalization of these graphs. Solutions to these problems are relevant in our country and around the world.
Keywords: автоматизований облік електроенергії; енергомоніторинг; енергоменеджмент; energy monitoring; automated electricity metering; кафедра електропостачання і енергоменеджменту