Тактичні прийоми ціноутворення в контексті маркетингових цінових рішень - Скригун, Наталія Петрівна; Розумей, Світлана Борисівна (My University, 2011)
Встановлено основні тактичні прийоми ціноутворення, розглянуто сутність психологічних прийомів встановлення ціни з урахуванням очікувань споживачів, рекомендовано варіанти коригування цін. The basic tactical receptions of pricing are set, essence of psychological receptions of establishment of price is considered taking into account expectations of users, the variants of correction of prices are recommended.
Keywords: ціна; знижка; тактика ціноутворення; психологія ціноутворення; price; discount; tactics of pricing; psychology of pricing; кафедра маркетингу