Установка для спиртового зброджування сусла з вуглеводвмісної сировини (Деклараційний патент № 48785) - Кудирко, Петро Степанович; Левандовський, Леонід Вікторович; Олійнічук, Сергій Тимофійович; Кривчун, Олександр Миколайович; Воропай, Петро Іванович (My University, 2001)
Cпосіб відрізняється тим, що коммунікація відведення газів бродіння з кожного апарата має горизонтальну ділянку із зворотним клапаном післе запорної арматури, а газовий колектор розташовано нижче цієї ділянки. Method differs by the fact that communication is degassing of fermentation of each mashines a horizontal section with a check valve after the stop valves and the gas collector located lower thed site.
Keywords: бродильний апарат; газовий колектор; зворотний клапан; запорна арматура; інфікування бражки; fermentation unit; gas manifold; check valve; shutoff valves; infection mash