Сонце – джерело енергії - Денисюк, Богдан Петрович; Осьмак, Олексій Олексійович (My University, 2013)
Охарактеризовано питомі енергетичні показники з надходження сонячної енергії та розподіл енергетичного потенціалу сонячного випромінювання для кожної зони України. The characteristic specific energy values of incoming solar energy and the distribution of the energy potential of solar radiation for each zone of Ukraine.
Keywords: сонячна енергія; solar рower; сонячна радіація; solar radiation; сонячна батарея; solar; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки