Дослідження категорії «фінансово-економічна безпека підприємства» - Відоменко, Оксана Іванівна (My University, 2015)
В даній статті розглянуто підходи до трактування поняття фінансово-економічна безпека підприємства, розкрито сутність фінансової безпеки та економічної безпеки як категорій аналізу діяльності підприємства. This article describes the approaches to the interpretation of the concept of financial and economic security of the enterprise, disclosured of financial safety and economic security of both categories of analysis of the company.
Keywords: безпека; фінансово-економічна безпека; економічна безпека підприємства; фінансова безпека; ризики підприємницької діяльності; safety; financial and economic security; economic security; financial security; business activity risks; кафедра економіки і права