Гаврилов, В. С.Метльов, Сергій ГеннадійовичОвчарук, Володимир ОлексійовичСєдих, Ольга ЛеонідівнаЮщук, Інна Василівна2012-10-302012-10-302009Гаврилов, В. С. Використання можливостей Internet в оптимізації процесів сушіння харчових продуктів / В. С. Гаврилов, С. Г. Метльов, В. О. Овчарук, О. Л. Сєдих, І. В. Ющук // 75-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13-14 квітня 2009 р. : тези доповідей. – К. – 2009. – Ч. 3. – С. 382-383.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3387Процеси сушіння харчових продуктів з метою найповнішого збереження їх корисних властивостей при тривалому зберіганні є найбільш актуальними як для виробників так і для сільгосппереробників. Перелік продуктів тваринного і рослинного походження, що вимагають подальшої переробки, постійно розширюється. The process of dry food to the fullest preserve their beneficial properties during storage is the most relevant both for producers and for farmers. The list of products of animal and vegetable origin, requiring further processing, is constantly expanding.otherсушінняхарчові продуктиоптимізаціябаза данихdryingfoodoptimizationdatabase and knowledgeкафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекиВикористання можливостей Internet в оптимізації процесів сушіння харчових продуктівThesis