Облік доходів : питання облікової політики підприємства - Беренда, Надія Іванівна; Потапенко, Т. М. (My University, 2013)
Авторами статті проаналізовані статті та систематизовані основні елементи облікової політики підприємства стосовно відображення доходів з урахуванням міжнародної та національної практики та чинного законодавства України щодо регулювання ведення бухгалтерського обліку та складання фінансової звітності. Розглянуто необхідність і важливість всіх елементів облікової політики щодо визначення і відображення доходів. The authors reviewed the article and systematized the basic elements of accounting policy regarding display of incomes based on international and national practice and legislation of Ukraine on the regulation of accounting and financial reporting. The necessity and importance of all elements of accounting policies for determining and displaying incomes.
Keywords: елементи облікової політики; доходи; дохід від реалізації готової продукції; дохід від реалізації товарів; дохід від надання послуг; інші операційні доходи; фінансові результати; elements oblіkovoї polіtiki; income; dohіd od realіzatsії gotovoї produktsії; dohіd od realіzatsії tovarіv; dohіd od nadannya poslug; fіnansovі results; кафедра обліку і аудиту