Чепелюк, Олена ОлександрівнаЦвєткова, В. А.2014-02-252014-02-252010Чепелюк, О. О. Використання технології Rapidojet для приготування рідких опар / О. О. Чепелюк, В. А. Цветкова // Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції : тези доп. – К: НУХТ, 2010. – С. 71.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12779Виконано аналіз сучасних двофазних способів приготування тіста, одним з яких є технологія Rapidojet. Визначені фактори, які суттєво впливають на якість рідких тістових напівфабрикатів. Наведені переваги розглянутого способу. Analys of modern two-phase methods of the dough preparation was performed. One of them is the Rapidojet technology. The factors that significantly affect the quality of liquid semi-finished products were defined. Advantages of this method are presented.двохфазне тістоприготуваннятискфакториtwo-phase preparation of the doughpressurefactorsкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвВикористання технології Rapidojet для приготування рідких опарThesis