Ромоданова, Валентина ОлександрівнаДмитровська, Галина ПетрівнаПрендзевська, О. В.Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна2013-09-032013-09-032000Перспективні вітчизняні молочні продукти з медом / В. О. Ромоданова, Г. П. Дмитровська, О. В. Пρендзевська, О. В. Кочубей-Литвиненко // Пρоблеми та перспективи створення і впровадження нових ресусо- та енергоощадних технологій, обладнання в галузях харчової і переробної промисловості : матеріали шостої міжнародної науково-технічної конференції, 19-21жовтня 1999 р. – 2000. – ч.ІІ. – С. 40-41https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9482Бджолиний мед обрано альтернативою цукру в технології кисломолочних продуктів. Створено та запатентовано низку молочних продуктів з медом функціонального призначення. Нові кисломолочні продукти мають продовжений термін зберігання від 5 до 20 діб. Bee honey is selected alternative to sugar in technologies of dairy products. Developed and patented a number of dairy products and honey functionality. New dairy products have a long shelf life of 5 to 20 days.uk-UKмедмолочні продуктитехнологіяасортиментhoneymilk productstechnologyassortmentкафедра технології молока і молочних продуктівПерспективні вітчизняні молочні продукти з медомOther