Досвід розвитку мікрострахування у країнах Азії - Шірінян, Лада Василівна (My University, 2012)
Досліджено зарубіжний досвід мікрострахування. Наведено основні продукти мікрострахування і висвітлено особливості, переваги мікрострахування у країнах Азії з позицій можливого використання в Україні. Foreign experience of microinsurance is investigated. It has been shown the examples of microinsurance products and the peculiarities and advantages of microinsurance in Asian countries from the position of the possible application in Ukraine.
Keywords: досвід мікрострахування; регулювання; мікрострахові продукти; microinsurance experience; regulation; microinsurance products; кафедра фінансів