Фактори інноваційного розвитку ринку бутильованої води для підприємства ТОВ «Росяна» - Федосов, Олексій Леонідович; Карсим, Ірина Василівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Дулька, Ольга Степанівна (My University, 2023)
Проведений аналіз факторів інноваційного розвитку ринку бутильованої води для підприємства ТОВ «Росяна». An analysis of the factors of innovative development of the bottled water market was carried out for the company "Rosyana" LLC.
Keywords: бутильовані води; споживач; якість; bottled water; consumer; quality; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства