Дослідження причин виникнення корпоративних конфліктів - Данілова, Е. І. (My University, 2010)
В даній статті визначено та охарактеризовано основні причини виникнення корпоративних конфліктів. Досліджено вплив конфліктів на фінансовий стан корпорації, її імідж, інвестиційну привабливість тощо. This article defines and characterizes the major causes of corporate conflicts. It was investigated the effect of conflicts on the financial condition of the corporation, its image, investment attractiveness, etc.
Keywords: конфлікт; кадрова безпека; корпоративний конфлікт; conflict; personnel security; corporate conflict