Викиди сокоочисного відділення цукрового заводу та способи їх утилізації - Хитрий, Ярослав Сергійович; Пономаренко, Віталій Васильович; Пушанко, Микола Миколайович (My University, 2016)
На цукрових заводах України питання екологічної безпеки є актуальним. Господарська діяльність цукрових заводів має бути спрямована на зменшення як викидів так і скидів, що приведе до зменшення їх негативного впливу на навколишнє середовище. In sugar factories Ukraine environmental safety issues are important. Economic activity refineries should be directed at reducing both emissions and discharges, which will reduce their negative impact on the environment.
Keywords: сульфітація; сатурація; утилізація; сульфітаційний газтепло низького потенціалу; вторинний енергоресурс; бурякова стружка; дифузійний апарат; sulfatation; carbonation; reclaiming; sulfur burner gas; low-grade heat; waste energy; beet pulp; diffusion apparatus; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; кафедра готельно-ресторанної справи