Перспективи розвитку цукрової промисловості України - Національний університет харчових технологій (My University, 2016)
Під час роботи конференції був проведений крутий стіл “Альтернативні види палива в цукробуряковому виробництві”, у якому взяли участь керівники цукрових компаній, відповідальні працівники Міністерства аграрної політики та продовольства України, Національної академії аграрних наук України, керівники та спеціалісти Національної асоціації цукровиків України, Українського науково-дослідного інституту цукрової промисловості, Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків НААНУ, наукові співробітники НУХТ, керівники та технічні керівники цукрових заводів, представники фірм, які працюють в цукровій галузі, а також працювала виставка продукції та послуг вітчизняних та закордонних фірм-учасників. Матеріали конференції підготовлені фахівцями НУХТ, Інституту післядипломної освіти НУХТ, УкрНДІЦП. Інституту продовольчих ресурсів НААН України. Для фахівців цукрової галузі. During the conference, cool table "Alternative fuels in the sugar industry" was held, in which the heads of sugar companies involved, senior officials of the Ministry of Agrarian Policy and Food of Ukraine, National Academy of Agrarian Sciences of Ukraine, heads and specialists of the National Association of Sugar Producers of Ukraine, Ukrainian Scientific research Institute of sugar industry, Institute of bioenergy crops and sugar beet of UAAS, researchers NUHT, managers and technical managers of sugar factories, the representatives of companies working in the sugar industry, as well as working the exhibition of products and services to domestic and foreign firms participating. Conference materials prepared by specialists NUHT, Institute of Postgraduate Education NUHT, UkrNIISP. NAAS Institute of Food Resources of Ukraine. For Professionals sugar industry.
Keywords: цукрова промисловість; перспективи розвитку; цукробурякове виробництво; sugar industry; development prospects; sugar beet production