Якість сировини на підприємствах хлібопекарської галузі: теоретичний та практичний аспект - Труш, Юлія Леонідівна (My University, 2018)
Вирішення проблеми ефективного управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарської галузі насамперед залежить від врахування якості сировини, від якої залежить якість готової продукції. Висока якість продукції є гарантом реалізації та цільового розвитку всієї економічної системи управління підприємством, що включає похідні завдання, зокрема зменшення витрат виробництва, високу якість сировини, розширення частки ринку та інноваційний розвиток, оскільки підвищення якості продукції без застосування сучасних інноваційних способів виробництва і технології неможливе. Решение проблемы эффективного управления качеством продукции на предприятиях хлебопекарной отрасли в первую очередь зависит от учета качества сырья, от которой зависит качество готовой продукции. Высокое качество продукции является гарантом реализации и целевого развития всей экономической системы управления предприятием, включая производные задачи, в частности уменьшение издержек производства, высокое качество сырья, расширение доли рынка и инновационное развитие, поскольку повышение качества продукции без применения современных инновационных способов производства и технологии невозможно. The solution of the problem of effective quality management of products at the enterprises of the bakery industry depends, first of all, on the consideration of the quality of raw materials, on which the quality of finished products depends. The high quality of products is the guarantor of realization and target development of the whole economic system of enterprise management, including derivative tasks, in particular reduction of production costs, high quality of raw materials, expansion of the market share and innovative development, as the improvement of product quality without the use of modern innovative methods of production and technology is impossible.
Keywords: підприємство; фактор; якість; кафедра економіки і права; nterprise; factor; quality