Скорик, Костянтин Дмитрович2019-09-232019-09-231997Скорик, К. Д. Особливості роботи кристалізаційних відділень цукрових заводів Канади / К. Д. Скорик // Шляхи підвищення ефективності бурякоцукрового виробництв : матеріали семінару головних спеціалістів цукрових заводів, асоціацій та групових лабораторій, 25-27 березня 1997 р. – Київ : 1997. – С. 74-79.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30146Розглянуто схему відділень, способи фільтрування сиропу, конструкцію та роботу вакуум-апаратів кристалізаційних відділень цукрових заводів Канади. Звертається увага на пробілювання цукру, роботу центрифуг і особливості техно-хімічного і мікробіологічного контролю виробництва. Sugar houses scheme, thick juice filtration methods, design and operation of vacuum pans are discussed in crystallization stations of sugar factories in Canada. Attention was paid to sugar curing, centrifugals operation and peculiarities of techno-chemical and microbiological control of sugar production.uk-UKфільтрування сиропувакуум-апаратипробілювання цукруякість цукрумікробіологічний контрольthick juice filtrationvacuum panssugar curingsugar qualitymicrobiological controlОсобливості роботи кристалізаційних відділень цукрових заводів КанадиThesis