Методи управління конфліктами в системі керування людським потенціалом підприємств готельного бізнесу - Дітріх, Ірина Вікторівна; Нечипорук, Анна Юріївна (My University, 2023)
Управління персоналом в підприємствах готельного бізнесу здійснюється при допомозі науково розроблених методів. У теорії та практиці управління застосовують три групи методів: адміністративні, економічні та соціально-психологічні для вирішення конфліктів. Personnel management in hotel business enterprises is carried out with the help of scientifically developed methods. In the theory and practice of management, three groups of methods are used: administrative, economic, and socio-psychological to resolve conflicts.
Keywords: готельний бізнес; методи управління конфліктами; hotel business; conflict management methods; кафедра готельно-ресторанної справи