Кошова, Валентина МиколаївнаКуц, Анатолій Михайлович2016-03-172016-03-172015Кошова, В. Удосконалення підготовки води для виготовлення пари у пивоварній промисловості / В. Кошова, А. Куц // Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водо підготовки : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 18-19 листопада 2015 р. - К. : «Центр учбової літератури», 2015. – С. 120-121.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22498Удосконалена технологія водопідготовки для виробництва пари з використанням Н-катіонування, дегазації з видаленням утвореної вільної вуглекислоти та Na-катіонування дозволяє отримати більш якісні воду, пару і конденсат пари, зменшити витрати енергоресурсів та гарантувати стабільну роботу парових котлів. Advanced water treatment technology for steam production using N-cationization, decontamination removing free carbon dioxide formed and Na-cationization can get better quality water, steam and condensate vapor, reduce energy costs and ensure the stable operation of steam boilers.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствапивоварна промисловістьпідготовка водивиготовлення париproduction of steambrewing industrywater treatmentУдосконалення підготовки води для виготовлення пари у пивоварній промисловостіOther