Ущільнення сипкої продукції в картонній пачці в пакувальних машинах-автоматах - Деренівська, Анастасія Василівна; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Гавва, Олександр Миколайович (My University, 2015)
При фасуванні сипкої продукції в картонну пачку і формування герметичної упаковки негативним явищем є утворення гірки продукції. Залежно від реологічних параметрів продукції, конструкції фасувального пристрою, умов навколишнього середовища (температура та вологість) — кут нахилу гірки продукції в пачці може становити до 60°-70°. Тому в дозувально-фасувальних пристроях, крім контролю кількості продукції за масою, потрібно проводити контроль за рівнем продукції. In prepackaging loose products Carton boxes and formation of hermetic packaging bad thing is the formation of slides products. Depending on the rheological parameters of product design packing device, environmental conditions (temperature and humidity) - angle slides products in a package can be up to 60 ° -70 °. Therefore, dosage-packing devices except the control number of products by weight, need to monitor the level of production.
Keywords: сипка продукція; картонна пачка; пакування; bulk products; cardboard pack; packing; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки