Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаБезусов, Анатолій ТимофійовичБандуренко, Галина Михайлівна2014-06-202014-06-202010Левківська, Т. М. Отримання нових видів продуктів за рахунок комплексної переробки моркви / Т. М. Левківська, А. Т. Безусов, Г. М. Бандуренко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 76 наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 17-18 квітня 2010 р. – К. : НУХТ, 2010. – Ч. 2. – С. 18.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15372У результаті проведених робіт в лабораторних умовах з моркви було отримано суху збагачуючу добавку для кондитерської та молочної промисловості. А також – натуральний морквяний сік, який можна використовувати у виробництві натуральних консервів, відновлених соків, нектарів або концентрованого морквяного соку. As a result of work done in the laboratory of carrots was obtained dry enriching additive for the confectionery and dairy industries. Also - natural carrot juice, which can be used in the production of natural canned, restored juices, nectars and concentrated carrot juice.otherморквакомплексна переробкаcarrotscomplex processingкафедра технології консервуванняОтримання нових видів продуктів за рахунок комплексної переробки морквиOther