Отримання нових видів продуктів за рахунок комплексної переробки моркви - Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Безусов, Анатолій Тимофійович; Бандуренко, Галина Михайлівна (My University, 2010)
У результаті проведених робіт в лабораторних умовах з моркви було отримано суху збагачуючу добавку для кондитерської та молочної промисловості. А також – натуральний морквяний сік, який можна використовувати у виробництві натуральних консервів, відновлених соків, нектарів або концентрованого морквяного соку. As a result of work done in the laboratory of carrots was obtained dry enriching additive for the confectionery and dairy industries. Also - natural carrot juice, which can be used in the production of natural canned, restored juices, nectars and concentrated carrot juice.
Keywords: морква; комплексна переробка; carrots; complex processing; кафедра технології консервування