Характеристика ресурсних складових інноваційного підприємства з виробництва заморожених плодів і ягід - Сімахіна, Галина Олександрівна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Литвинець, Лариса Федорівна (My University, 2020)
Розглянуті взаємозв’язки ресурсних складових інноваційного підприємства з виробництва заморожених плодово-ягідних напівфабрикатів дають можливість уже на початковому етапі його організації оцінити передумови динаміки реалізації продукції на вітчизняному ринку. В подальшому аналіз таких взаємозв’язків можна використати для вдосконалення окремих етапів отримання заморожених плодів і ягід, уточнення параметрів процесів, запобігання можливим ризикам інноваційного клімату. The studied interactions of resource components of the innovative enterprise to produce the frozen fruit and berry half products make possible to evaluate the preconditions of realization dynamics for the products at the domestic market. Hereinafter, the analysis of such interactions can be used to improve the certain stages of frozen fruit and berries obtaining, to outline the processes’ parameters, and to avoid the probable risks threatening the innovative climate.
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; заморожені харчові продукти; frozen food products; напівфабрикат плодово-ягідний швидкозаморожений; quick-frozen semi-finished fruit and berry produc; плодово-ягідна сировина; fruit and berry raw materials; інноваційний потенціал підприємства; innovative potential of the enterprise