Сімахіна, Галина ОлександрівнаКамінська (Халапсіна), Світлана ВладиславівнаЛитвинець, Лариса Федорівна2020-06-222020-06-222020Сімахіна, Г. О. Характеристика ресурсних складових інноваційного підприємства з виробництва заморожених плодів і ягід / Г. О. Сімахіна, С. В. Камінська, Л. Ф. Литвинець // Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т. 26, №1. - С. 125-133.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31536Розглянуті взаємозв’язки ресурсних складових інноваційного підприємства з виробництва заморожених плодово-ягідних напівфабрикатів дають можливість уже на початковому етапі його організації оцінити передумови динаміки реалізації продукції на вітчизняному ринку. В подальшому аналіз таких взаємозв’язків можна використати для вдосконалення окремих етапів отримання заморожених плодів і ягід, уточнення параметрів процесів, запобігання можливим ризикам інноваційного клімату. The studied interactions of resource components of the innovative enterprise to produce the frozen fruit and berry half products make possible to evaluate the preconditions of realization dynamics for the products at the domestic market. Hereinafter, the analysis of such interactions can be used to improve the certain stages of frozen fruit and berries obtaining, to outline the processes’ parameters, and to avoid the probable risks threatening the innovative climate.otherкафедра технології оздоровчих продуктівінноваційний проектресурсні складовіплодово-ягідна сировинатехнологіязаморожуванняпрогнозуванняинновационный проектресурсные составляющиеплодово-ягодное сырьетехнологиязамораживаниепрогнозированиеinnovative projectresource componentsfruit and berry raw materialstechnologyfreezingforecastingХарактеристика ресурсних складових інноваційного підприємства з виробництва заморожених плодів і ягідArticle