Система управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарської галузі - Труш, Юлія Леонідівна (My University, 2014)
Система управління якістю продукції хлібопекарських підприємств є одним із основних важелів для забезпечення ефективного управління якістю. З розвитком господарських відносин, на нашу думку, актуальними залишаються питання, пов’язані з їх аналізом. Quality management system of baking industry enterprises is one of basic levers for providing of effective management quality. With development of economic relations, to our opinion, actual are questions related to their analysis.
Keywords: процес; підприємство; система управління якістю; принципи; process; enterprises; quality management system; principles; кафедра економіки і права