Бабич, Ірина МихайлівнаГержикова, Вікторія ГригорівнаДомарецький, Віталій Афанасійович2013-11-252013-11-252005Бабич, І. М. Стабілізація, як один з напрямків розвитку технології виноробства / І. М. Бабич, В. Г. Гержикова, В. А. Домарецький // Програма і матеріали 71-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 18-19 квітня 2005 р. – К.: НУХТ, 2005. – Ч. 2. – С. 11.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11631otherфенольні речовиничервоні виноматеріалиоклеюючі речовинистабілізаціятехнологіявиноградпомутнінняphenolic substancesred wine materialspasting substancesstabilizationtechnologygrapescolloidal hazeкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваСтабілізація, як один з напрямків розвитку технології виноробстваThesis