Скорченко, Оксана ВікторівнаВакулко, Валерія ВікторівнаЦирульнікова, Віта Валентинівна2014-11-292014-11-292014Скорченко, О. Нанотехнології в майбутньому авангардної гастрономії / О. Скорченко, В. Вакулко, В. В. Цирульнікова // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 649-650.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18854Основні надії використання нанотехнологій у виробництві продуктів харчування, пов'язані, насамперед, з поліпшенням їх поживних властивостей, смаку і корисності, а також зі зниженням виробничих втрат. The main hope of using nanotechnology in food production, associated primarily with improving their nutritional quality, taste and usefulness, and also with a decrease in production losses.otherпродукти харчуваннянаномедицинананотехнологіїfoodnanotechnologynanomedicineкафедра готельно-ресторанної справиНанотехнології в майбутньому авангардної гастрономіїOther