Нанотехнології в майбутньому авангардної гастрономії - Скорченко, Оксана Вікторівна; Вакулко, Валерія Вікторівна; Цирульнікова, Віта Валентинівна (My University, 2014)
Основні надії використання нанотехнологій у виробництві продуктів харчування, пов'язані, насамперед, з поліпшенням їх поживних властивостей, смаку і корисності, а також зі зниженням виробничих втрат. The main hope of using nanotechnology in food production, associated primarily with improving their nutritional quality, taste and usefulness, and also with a decrease in production losses.
Keywords: продукти харчування; наномедицина; нанотехнології; food; nanotechnology; nanomedicine; кафедра готельно-ресторанної справи