Методики прискореного тестування у виробництві напоїв - Олійник, Світлана Іванівна; Дороніна, Марта Сергіївна (My University, 2023)
Висвітлено методики тестування напоїв у реальному часі, прискорений метод випробування, випробування у термошафі, визначення прискореного проникнення кисню, прогнозованої стійкості лікеро-горілчаних напоїв

The methods of testing drinks in real time, the accelerated test method, tests in a thermal cabinet, the determination of the accelerated penetration of oxygen, the predicted stability of liquor and vodka drinks are highlighted
Keywords: лікеро-горілчане виробництво; liquor-vodka production; методика; methods; тестування; testing; напої; drinks; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства