Нові надходження № 9 (вересень) : інформаційний бюлетень - Прокопенко, Ірина Миколаївна (My University, 2021)
Інформаційний бюлетень містить відомості про нові надходження видань, що надійшли до фонду науково-технічної бібліотеки у вересні 2021 року. Подано повний бібліографічний опис видань. Проінформовано про кількість примірників і місце знаходження видань у структурних підрозділах бібліотеки. Матеріал згруповано за розділами УДК, у межах розділу – за абеткою авторів або назв видань. Бюлетень адресовано науковцям, викладачам та студентам закладів вищої освіти. The information bulletin contains information on new receipts of publications received by the scientific and technical library in September 2021. A complete bibliographic description of the publications is given. Informed about the number of copies and the location of publications in the structural units of the library. The material is grouped by sections of the UDC, within the section - in alphabetical order of authors or titles of publications. The bulletin is addressed to scientists, teachers and students of higher education institutions.
Keywords: нові надходження; книги; журнали; new incomings; books; magazines