Ємельянова, Ніна ОлександрівнаМукоїд, Роман МиколайовичЧумакова, Олена ВолодимирівнаБілокур, Л. О.Скидан, В. О.2015-02-232015-02-232014Зміни хімічного складу при солодорощенні рису / Н. О. Ємельянова, Р. М. Мукоїд, О. В. Чумакова та ін. // Харчова промисловість. – 2014. - № 15. – С. 28–31.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19447Досліджено технологічні процеси при виготовленні рисового солоду, який буде застосовуватися у виробництві безглютенових продуктів і вивчено зміни хімічного складу рису при солодорощенні. В процесі дослідження перевірили повноту оцукрювання, визначили кестрактивність за допомогою пікнометра, вміст редукуючих речовин – йодометричним методом, вміст амінного азоту – мідним способом, кислотність – прямим титруванням з фенолфталеїном та колір - колориметричним титруванням.uk-UKсолодсолодорощенняглютенбілокекстрактивністьамінний азотмальтозавологістькислотністьбелокэкстрактивностьаминный азотвлажностькислотностьmaltsolodoroschennyaglutena protein ekstraktyvnistamine nitrogenMaltesehumidityacidityкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваЗміни хімічного складу при солодорощенні рисуArticle