Ультразвукова обробка харчових продуктів - Патюк, Софія Володимирівна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Носенко, Володимир Єрофійович (My University, 2025)
Ультразвукова обробка покращує якість харчових продуктів, знижує їх в'язкість, підвищує стабільність та сприяє продовженню терміну зберігання. Метод може бути рекомендований для застосування в молочній та хлібопекарській промисловості, у виробництві безалкогольних напоїв та майонезу, а також для покращення якості меду та соку.
Keywords: кафедра фізики та професійної безпеки; ультразвукова обробка; якість харчових продуктів; термін зберігання