Теорія міжнародних відносин як політологічна дисципліна - Чеканов, Всеволод Юрійович (My University, 2014)
В системі політичних наук теорія міжнародних відносин досить давно посідає поважне місце, проте не можна сказати, що вона претендувала на нього з самого початку свого існування - з 40-х рр. XX ст. In the system of political science theory of international relations for a long time occupies an important place, but we can not say that it claimed it from the very beginning - from the 40's. XX century.
Keywords: політичні науки; політологія; міжнародні відносини; political Science; Politics; international relations